top of page

ONZE BELOFTES VOOR KWALITATIEVE SERVICE

WAAROM KIEZEN VOOR DE PAREL?

Onze beloftes

Gewoon proper is niet genoeg

Gewoon proper is niet genoeg

Elke huishoudelijke taak wordt uitgevoerd alsof ze voor onszelf zijn. Onze dienstverlening is nauwkeurig en kwaliteit staat voorop. Bij De Parel Cleaning doen we zelfs net dat ietsje meer. Zo gaan onze huishoudhulpen geen moeite uit de weg om net dat hoekje, die deuromlijsting of die lastige plek op de kast te reinigen.

Dit is een immense verademing: U kan eindelijk zonder zorgen van een piekfijn huishouden genieten! Of het nu een proper huis, nauwkeurig gewassen en gestreken kleren, uw boodschappen klaar in de kasten of gezonde verse maaltijden zijn; niks voelt fijner aan dan een propere leefomgeving.

Volledig op maat

Volledig op maat

De Parel Cleaning is er om u te helpen. Daarom horen wij graag uw specifieke noden. Wanneer zou u graag de huishoudhulp bij u thuis hebben? Hebt u specifieke verwachtingen waaraan wij kunnen voldoen? Zijn er bepaalde zaken waar rekening mee moet worden gehouden? Hebt u andere vragen waarbij we u kunnen helpen? Wij horen het graag!

Heldere afspraken

Heldere afspraken

Wij vinden het belangrijk dat onze service volledig naar uw wensen is. Daarom stellen wij voor om transparante, eerlijke en duidelijke afspraken te maken. Ik, Vanessa, sta centraal in de open communicatie tussen de klanten en de poetshulpen. Bovendien ben ik altijd bereikbaar voor opmerkingen of opvolging.

Strikte opvolging en kwaliteitscontroles

Strikte opvolging en kwaliteitscontroles

Ik zal regelmatig controles uitvoeren bij de huishoudhulpen, om de kwaliteit van de huishoudhulp te garanderen. Deze controles zullen zowel aangekondigd als onverwacht zijn. Het helpt de huishoudhulpen om alert te blijven en aandacht te hebben voor de beste kwaliteitstandaarden. Zo kunt u vertrouwen op onze dienstverlening.

DE PAREL IN ACTIE

Zie ons bezig

poetsen
press to zoom
poetsen
press to zoom
poetshulp
press to zoom
maaltijden bereiden
press to zoom
schoonmaak
press to zoom
wassen en strijken
press to zoom
1/1

Contacteer ons voor meer informatie of een aanvraag.

bottom of page