Privacybeleid


VP De Parel
, gevestigd aan Wijngelagweg 54, 2620 Hemiksem is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

Website: https://www.deparelcleaning.be 
Adres: Wijngelagweg 54, 2620 Hemiksem
Telefoon: +32 486 31 30 93

Vanessa Mannetstatter is de Functionaris Gegevensbescherming van VP De Parel zij is te bereiken via info@deparelcleaning.be

 

Persoonsgegevens die wij verwerken:

VP De Parel verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

 

VP De Parel verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

  • ras
  • godsdienst of levensovertuiging
  • lidmaatschap vakbond
  • gezondheid
  • strafrechtelijk verleden

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken. VP De Parel verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • VP De Parel analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • VP De Parel volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
  • VP De Parel verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

VP De Parel bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende persoonsgegevens:

  • Voor- en achternaam > 5 jaar > klantenbestand en/of wervingsreserve
  • Geslacht > 5 jaar > klantenbestand en/of wervingsreserve
  • Geboortedatum > 5 jaar > klantenbestand en/of wervingsreserve
  • Geboorteplaats > 5 jaar > klantenbestand en/of wervingsreserve
  • Adresgegevens > 5 jaar > klantenbestand en/of wervingsreserve
  • Telefoonnummer > 5 jaar > klantenbestand en/of wervingsreserve
  • E-mailadres > 5 jaar > klantenbestand en/of wervingsreserve
  • ras > 5 jaar > klantenbestand en/of wervingsreserve
  • godsdienst of levensovertuiging > 5 jaar > klantenbestand en/of wervingsreserve
  • lidmaatschap vakbond > 5 jaar > klantenbestand en/of wervingsreserve
  • gezondheid > 5 jaar > klantenbestand en/of wervingsreserve
  • strafrechtelijk verleden > 5 jaar > klantenbestand en/of wervingsreserve

 

Delen van persoonsgegevens met derden:

VP De Parel verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:

VP De Parel gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. VP De Parel gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/nl/TXT/?uri=CELEX:32016R0679

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door VP De Parel en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@deparelcleaning.be.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

VP De Parel wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/verzoek-klacht-indienen

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:

VP De Parel neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@deparelcleaning.be

 

Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van cookies.


Wat is een cookie?


Een cookie is een klein bestand van letters en cijfers dat naar je computer wordt verzonden wanneer u de website raadpleegt. De cookie bevat een unieke code die een website in staat stelt een gebruiker te herkennen op basis van het apparaat dat wordt gebruikt. Bij een volgend bezoek aan de website zal deze, op basis van de cookies, informatie onthouden over uw voorkeuren (vb. taalkeuze, favoriete bedrijven, recente zoekopdrachten, etc.). Cookies zorgen ervoor dat de interactie tussen de bezoeker en de website over het algemeen gemakkelijker en sneller verloopt. Door cookies te gebruiken kan de inhoud of de publiciteit op een website tevens relevanter worden gemaakt voor de bezoeker, vermits deze kan worden aangepast aan zijn persoonlijke voorkeuren.


Welke cookies worden er gebruikt en wat is hun doel?


“Essentiële cookies”


Essentiële cookies zijn nodig zodat bezoekers alle functies van de website correct kunnen gebruiken. Zonder essentiële cookies zal de website niet correct werken.


“Marketing cookies”


Marketingcookies zijn cookies van derden die worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.


“Functionele cookies”


Functionele cookies worden gebruikt om bezoekersinformatie op de website te onthouden zoals bijvoorbeeld de taal.


“Analytische cookies”


Analytische cookies helpen ons te begrijpen hoe bezoekers omgaan met onze website, fouten ontdekken en om betere algehele analyses uit te voeren.


Overzicht van cookies


Essentiële cookies


XSRF-TOKEN


Doel: Gebruikt voor veiligheidsredenen


Duurtijd: Sessie


hs


Doel: Gebruikt voor veiligheidsredenen


Duurtijd: Sessie


svSession


Doel: Gebruikt in verband met de aanmelding van de gebruiker


Duurtijd: 2 jaar


SSR-caching


Doel: Gebruikt om het systeem aan te geven van waaruit de site werd weergegeven


Duurtijd: 1 minuut


_wixCIDX


Doel: Gebruikt voor systeem monitoring/debugging


Duurtijd: 3 maanden


_wix_browser_sess


Doel: Gebruikt voor systeem monitoring/debugging


Duurtijd: Sessie


Consent-policy


Doel: Gebruikt voor cookiebanner parameters


Duurtijd: 12 maanden


smSession


Doel: Gebruikt om ingelogde site-leden te identificeren


Duurtijd: Sessie


TS*


Doel: Gebruikt voor veiligheids- en fraudebestrijdingsredenen


Duurtijd: Sessie


bSession


Doel: Gebruikt voor het meten van de doeltreffendheid van het systeem


Duurtijd: 30 minuten


Fedops.logger.sessionId


Doel: Gebruikt voor stabiliteits-/effectiviteitsmeting


Duurtijd: 12 maanden


Marketing cookies


fbp


Doel: Gebruikt om de efficiëntie van advertenties te meten en geeft inzicht in hoe de bezoeker de website gebruikt


Duurtijd: 180 dagen


Functionele cookies


wixLanguage


Doel: Gebruikt bij meertalige websites om de taalvoorkeur van de gebruiker op te slaan


Duurtijd: 12 maanden


Analytische cookies


ga


Doel: Registreert een unieke ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt


Duurtijd: 2 jaar


gid


Doel: Registreert een unieke ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt


Duurtijd: 24 uur


gat


Doel: Gebruikt door Google Analytics om te bekijken hoe snel verzoeken voltooid worden


Duurtijd: 10 minuten


hjid


Doel: Gebruikt om statistische gegevens te genereren via een specifieke ID over hoe de bezoeker de website gebruikt


Duurtijd: 1 jaar


utma


Doel: Gebruikt om statistische gegevens te genereren wanneer een bezoeker zijn eerste en zijn laatste bezoek plaatsvond


Duurtijd: 2 jaar


utmz


Doel: Gebruikt om de bron of campagne aan te geven hoe de gebruiker de site heeft bereikt


Duurtijd: 6 maanden


Beheer van cookies


Beheer van cookies via je browser:


Als je wil vermijden dat bepaalde cookies op jouw computer geïnstalleerd worden, dan kan je dat via de Privacy instellingen van je browser aangeven. Cookies verwijderen kan ook via de Privacy instellingen van je browser.


Beheer van cookies via de website en de cookie-informatiebanner:


Als gebruiker kan je zelf aangeven of je enkel essentiële cookies of ook andere cookies (zoals marketing cookies,…) wil aanvaarden. Dit doe je door te klikken op 1 van de 2 knoppen onderaan op de website in de cookiebanner:


"Accepteer alles": als je als gebruiker deze knop aanklikt, geef je de toestemming om zowel de essentiële cookies als alle andere type cookies te activeren tijdens jouw bezoek(en) aan de website.


"Details": als je als gebruiker deze knop aanklikt, zie je een overzicht van alle soorten cookies die we plaatsen. Vervolgens kan je per categorie aan- of afvinken welke cookies je al dan niet wenst te accepteren. De essentiële cookies, die noodzakelijk zijn om de website te kunnen gebruiken tijdens jouw bezoek(en), worden automatisch aanvaard. Vervolgens bevestig je je keuze via de knop "Opslaan".