top of page
Hero2.jpg

ONTDEK ONZE HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES

WAT WE VOOR U KUNNEN DOEN

Onze diensten

schoonmaak

Schoonmaak

Maakt u graag meer tijd voor uw gezin, hobby’s of werk? Bent u op zoek naar een kuisvrouw? Betrouwbare poetshulp is maar al te graag gezocht. Ik begeleid elke medewerker. Zo staan wij garant dat schoonmakers/schoonmaaksters met passie en grondigheid schoonmaken. Wij bieden u poetsdienst op maat, naar uw persoonlijke noden en wensen.

wassen en strijken

Wassen & strijken

Is wassen en/of strijken niet uw favoriete bezigheid? Of vindt u het te ingewikkeld? Onze huishoudhulpen zijn sterren in het wassen én strijken. Wij zijn er voor gezinnen van jong en oud en helpen u graag op een moment dat voor u past. Zo bent u er zeker van dat uw kleren optimaal worden behandeld en er altijd piekfijn uitzien! Op het einde van uw werkdag heeft u weer mooie, propere en gestreken kleren.

bereiden van maaltijden

Bereiden van maaltijden

Koken neemt veel tijd in beslag en is niet eenvoudig. Maar al te vaak kiest men uit gemak voor dure afhaalmaaltijden of ongezonde voorverpakte maaltijden. Maak niet langer de afweging en kies voor gemak én gezonde voeding! Op het gewenste moment zetten onze huishoudhulpen met plezier een heerlijke verse en gezonde maaltijd op tafel.

Boodschappen doen

Boodschappen doen

Is het fysiek moeilijker om boodschappen te doen? Of spendeert u uw vrije tijd liever op een fijnere manier? Online boodschappen doen kan soms veel tijd en plannen vergen of tot verassingen leiden. Kies daarom voor een persoonlijke en betrouwbare boodschappen service. Onze huishoudhulpen nemen deze taak met plezier van u over! Wij halen onze trots uit ons oog voor detail en u kunt erop rekenen dat uw gewenste assortiment boodschappen goed bij u thuis worden geleverd.

Wenst u gebruik te maken van onze diensten? Neem dan vandaag nog contact op!

bottom of page